Leer online groeien door onze Website Scan !

Leer de verbeterpunten van uw website kennen met onze Website Scan. Hierdoor kunt u een aantal 'quick wins' maken en meer resultaat halen met uw website. 

Content marketing

Content marketing is een uitstekende manier  om een relatie op te bouwen met uw doelgroep. Deze marketingstrategie snijdt aan meerdere kanten: u bouwt een relatie op met klanten en u bouwt uw autotiteit uit binnen uw vakgebied. Hierdoor bind u niet alleen uw doelgroep aan u, de content die u verspreidt zorgt ook voor hogere organische zoekresultaten in Google.

Door u zelf in het ‘ecosysteem’ van de branche waar u opereert te positioneren als expert wekt u vertouwen op bij klanten. Dit is tegenwoordig essentieel omdat consumenten zich goed infomeren via het internet. Door kwalitatief sterke content te ontwikkelen onderscheid u zich van uw concurrentie. Daarnaast worden goede teksten, afbeeldingen en video’s veelvuldig gedeeld op social media en andere websites in uw vakgebied. Ten slotte zal uw conversieratio stijgen.

De beste voorbeelden van content marketing campagnes zijn bijvoorbeeld de Michelingids, het Guiness World Book of Records en Red Bull. Op deze pagina lees u wat de voordelen zijn van een content marketing bureau.

Klantenbinding met content marketing

Content marketing werkt. En er is geen groot marketingbudget nodig om er mee te starten. Door de opkomst van het internet kan ieder bedrijf starten met een blog met relevante informatie voor klanten. Als contentmarketeer verspreid je deze informatie met als doel klanten te boeien. De informatiebehoefte van de doelgroep is het uitgangspunt. Het hebben van een goede website is hiervoor de basis. Hierna gaat u inventariseren welke vragen u kan beantwoorden voor uw klanten. Het marketingprincipe is gebaseerd op wederkerigheid: als u iets gratis weggeeft, zijn klanten sneller geneigd om iets bij u te kopen. Content marketing is een integraal onderdeel van uw online marketing.

Content marketing: ga een gesprek aan

Bij content marketing gaat het om de juiste informatie, op de beste locaties te verspreiden. Hiernaast is het belangrijk dat dit op het juiste tijdstip gebeurd. Uw autoriteit in het vakgebied waar u actief bent leidt hierdoor tot een dialoog met uw klantenbestand. De basis van uw content marketing campagne start vaak op uw website. Vanuit daar kunnen cross mediale kanalen worden bediend. Zo kunnen u en andere de berichten delen op uw Facebook en LinkedIn. Bovendien zijn er interacties mogelijk met uw publiek. Als uw klanten vragen stellen of de discussie aangaan kunt u zich mengen in het gesprek. Al geïnteresseerd geraakt in content marketing? Ga een vrijblijvend adviesgesprek aan via info@budgetonlinemarketing.nl

 

Succes verzekerd met BOM

Wat wij tot nu toe hebben bereikt

 

 

Hulp van BOM

 Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

 .

 

  

     

Teamleden

%

BOM verhoogt uw conversiepercentage

Succesvolle samenwerkingen met BOM

Wij zijn content marketing professionals

Bij contentmarketing kunnen een verscheidenheid aan onderwerpen worden gebruikt. Maar het is het belangrijkste dat u de content die u verspreidt aansluit bij informatievraag vanuit uw publiek. Hier komt u achter door te analyseren waar uw doelgroep zich laat informeren. En door welke partijen. Hiertoe kan u een stakeholderanalyse uitvoeren. Ook is het relevant op welke manier uw klanten beslissen alvorens aan te kopen. Natuurlijk moet uw content wel vindbaar zijn op het internet.

De professionals van ons content marketing bureau kunnen u hierbij helpen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in search engine optimization (SEO). Hierdoor worden de pagina’s op uw website makkelijk gevonden door Google.

Budget Online Marketing helpt bedrijven om de juiste content marketing strategie op te zetten. Laat uw klanten naar u komen in plaats van dat u op zoek gaat naar klanten!

SEO Campagne | Lokaal vindbaar vanaf

Wilt u lokaal gevonden worden in Google? Neem direct contact op en vraag een lokale SEO campagne aan!

Maandbudget van  179

Looptijd van 6 t/m 12 maanden

Contact met een BOM specialist

N

Garantie om te slagen!

Budget Online Marketing uw content marketing bureau?

Wilt u meer bezoekers op uw website en meer wilt halen uit uw online marketing door u te positioneren als expert in uw markt? Vraag dan is advies aan Budget Online Marketing. Onze marketeers hebben een oplossing voor elk marketingbudget.

Neem contact op met onze professionals en laat u adviseren over de beste online marketing strategie voor uw organisatie.

Contact met een BOM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van BOM om de mogelijkheden te bespreken.

Q