Leer online groeien door onze Website Scan !

Leer de verbeterpunten van uw website kennen met onze Website Scan. Hierdoor kunt u een aantal 'quick wins' maken en meer resultaat halen met uw website. 

E-mail marketing

E-mail marketing is een traditionele online marketing strategie die zich jaar in jaar uit bewezen heeft. Er worden gericht e-mails gestuurd naar klanten en prospects om ze te overtuigen van een bepaalde boodschap. Marketeers hebben verschilende motivaties om e-mail marketing in te zetten:  

  1. Het verberen van de relatie met bestaande klanten om hun loyaliteit te vergroten en op deze manier herhaalaankopen te verhogen;
  2. Nieuwe klanten werven;
  3. Extra traffic genereren op de website en daarmee betere posities in zoekmachines verkrijgen; 
  4.  Advertenties bij e-mails van derde partijen voegen om het aantal sales te vergroten. 

De pluspunten van e-mail marketing

E-mail marketing heeft diverse pluspunten. Ten eerste is het een zeer efficiënte en voordelige manier van online marketing. Met een druk op de knop kunnen er duizenden (potentiële) klanten worden bereikt. .Op deze manier wordt het mogelijk de doelgroep direct naar uw website te leiden. Bovendien is e-mail marketing interactief, uw klanten kunnen namelijk reageren op uw e-mail. Indien correct uitgevoerd, kan e-mail marketing zeer effectief zijn. Voor meerdere klanten hebben de experts van BOM succesvolle e-mail marketing strategieën ingezet. 

De minpunten van e-mail marketing

E-mail marketing heeft ook enkele nadelen. Zo is er niets zo vervelend als u spam ontvangt. Het ongevraagd in grote hoeveelheden e-mails versturen is daarom ook strafbaar. Anti-spamwetgeving moet er voor zorgen dat bedrijven dit niet ongestoord kunnen doen. Het opbouwen van een e-maillijst is daarom de kern van e-mailmarketing.

Succes verzekerd met BOM

Wat wij tot nu toe hebben bereikt

 

 

Hulp van BOM

 Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

 .

 

  

     

Teamleden

%

BOM verhoogt uw conversiepercentage

Succesvolle samenwerkingen met BOM

E-mail marketing met Budget Online Marketing

Budget Online Marketing heeft de expertise in huis om een effectieve e-mail marketingcampagne op te zetten. Uw vaste online marketing consultant bespreekt met u aan de hand van uw doelstellingen, budget en wensen wat de beste opties zijn. Aan de hand hiervan bepaalt hij welke tools en strategie gebruikt worden. Een e-mail marketing strategie is er een van de lange adem. Onderdelen van hiervan zijn het opbouwen van een e-maillijst, het construeren van overtuigende e-mails voor elke stap in de customer journey en het toevoegen van call-to-action knoppen. 

SEO Campagne | Lokaal vindbaar vanaf

Wilt u lokaal gevonden worden in Google? Neem direct contact op en vraag een lokale SEO campagne aan!

Maandbudget van  179

Looptijd van 6 t/m 12 maanden

Contact met een BOM specialist

N

Garantie om te slagen!

Meteen beginnen met uw e-mail marketing strategie?

Wilt u direct aan de slag en een relatie opbouwen met uw publiek? Ga dan in gesprek met een expert van BOM. Dit kan telefonisch op 076-8894497 of via de mail op info@budgetonlinemarketing.nl.

Contact met een BOM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van BOM om de mogelijkheden te bespreken.

Q