Leer online groeien door onze Website Scan !

Leer de verbeterpunten van uw website kennen met onze Website Scan. Hierdoor kunt u een aantal 'quick wins' maken en meer resultaat halen met uw website. 

Online marketing bureau Oosterhout

Wanneer u er over denkt om de handen ineen te slaan met een online marketing bureau uit Oosterhout is het belangrijk niet alleen te kijken naar de hoogste posities in de zoekmachines. Een gedegen online marketing campagne bestaat altijd uit een pakket aan maatregelen. Het uiteindelijke doel is niet om op nummer 1 in Google te komen, maar om leads te genereren voor uw bedrijf. De topposities in zoekmachines en sociale media zijn slechts middelen. Online marketing professionals zijn zeer effectief in het bloot leggen van de hobbels die genomen moeten worden om uw bedrijf online te lagen slagen. BOM Online Marketing is gespecialiseerd in de optimalisatie van dit proces.

Wij bieden onze diensten, naast in Oosterhout ook in Breda, Waalwijk, Drimmelen, Gilze-Rijen, Wagenberg, Dongen, Raamsdonkveer en Geertruidenberg.

Het werkproces van het online marketing bureau uit Oosterhout

Nieuwe klanten van onze internetdiensten gaan eerst een vrijblijvend adviesgesprek aan met een online specialist in Oosterhout. Samen bespreekt u wat de mogelijkheden en wensen zijn binnen het gesteld budget. Op basis van dit gesprek kan uw vaste online consultant een plan van aanpak formuleren waarin de doelstellingen, methoden en technieken duidelijk worden vastgesteld. Alle doelstellingen zijn meetbaar, hierdoor kan u ons online marketing bureau altijd beoordelen op het nakomen van de gemaakte afspraken. U krijgt maandelijks een rapportage toegestuurd waarin de vooruitgang en de werkzaamheden worden vermeld.

Het uiteindelijke doel van de samenwerking is altijd het genereren van relevante leads voor uw bedrijf.

Sla de handen ineen met ons internet marketing bureau

Een partnership met BOM Online Marketing in Oosterhout betekent dat beide bedrijven regelmatig contact onderhouden over het proces. Met uw vaste online consultant blijven de lijnen kort en kan er makkelijk overgeschakeld worden op aanvullende of nieuwe tactieken of strategiën indien dit nodig blijkt te zijn. Op deze manier kunnen we elke case succesvol maken!

Succes verzekerd met BOM

Wat wij tot nu toe hebben bereikt

 

 

Hulp van BOM

 Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

 .

 

  

     

Teamleden

%

BOM verhoogt uw conversiepercentage

Succesvolle samenwerkingen met BOM

Uw websitetraffic vergroten

De online marketeers van BOM Online Marketing uit Oosterhout zullen zich in het begin van de traject focussen op het genereren van voldoende websitebezoek van potentiële klanten. Vaak combineren wij pay-per-click advertenties om direct klanten naar de website te leiden en SEO om op de lange termijn het websitebezoek te verhogen.

Door gedegen zoekwoorden onderzoek,  content marketing en het technisch optimaliseren van uw website wordt uw website klaargemaakt om te stijgen in de zoekresultaten. Als de ‘carosserie’ van de website stevig en stabiel is kunnen we met linkbuilding de website een vliegende start geven. De marketeers van ons online marketing bureau uit Oosterhout zorgen er zo voor dat uw website gevonden wordt!

Betalende klanten maken van uw websitebezoekers

Maar een hoog websitebezoek is voor ons online marketing bureau uit Oosterhout niet voldoende om de doelstellingen te bereiken. Wat heeft u  namelijk aan veel bezoekers die niets kopen?  Om deze reden gaan wij aan de slag om het zogenoemde conversiepercentage te verhogen. Hiervoor is het mogelijk dat er een redesign van de website moet plaatsvinden. Voor sommige website is het toevoegen van enkele call-to-action knoppen voldoende. In andere gevallen stellen wij een compleet nieuw webontwerp voor. Om het conversiepercentage te verhogen zijn de volgende zaken van belang:

 

  • Het onmiddelijk verkrijgen van de attentie van uw prospects;
  • Het vasthouden van deze interesse;
  • De gebruiksvriendelijkheid vergroter door de bezoekers makkelijk door de website te laten navigeren;
  • Het plaatsen van de juiste call-to-actions zodat mensen overgaan tot koop of registratie.

SEO Campagne | Lokaal vindbaar vanaf

Wilt u lokaal gevonden worden in Google? Neem direct contact op en vraag een lokale SEO campagne aan!

Maandbudget van  179

Looptijd van 6 t/m 12 maanden

Contact met een BOM specialist

N

Garantie om te slagen!

Vandaag nog nieuwe klanten met Budget Online Marketing in Oosterhout

Budget Online Marketing kan uw bedrijf per direct nieuwe klanten bezorgen. Ga voor een uitgebreide online marketing strategie eens een gesprek aan met een online marketing specialist. Mail naar info@budgetonlinemarketing.nl en sla de handen ineen met het online marketing bureau uit Oosterhout.

Contact met een BOM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van BOM om de mogelijkheden te bespreken.

Q