Over ons

De kern van Budget Online Marketing 

Denk je aan marketing, dan denk je aan rendement. Dit is onze missie: rendement opbrengen via het internet voor onze klanten. Ons team bestaat aan de ene kant uit ervaren  marketing professionals en aan de andere kant uit nieuwelingen met een frisse blik. Ons team gaat aan de slag om de optimale strategie voor u uit te stippelen waarmee u op de lange termijn de beste resultaten mee kan bereiken.  Succesvolle online marketing is een continu proces dat continu de juiste richting op gestuurd moet worden. BOM heeft de datagedreven experts in dienst die uw casus voortdurend monitoren zodat u van maximaal rendement kunt genieten.

Wat doen we precies?

R

Een redesign van uw website zorg voor een geweldige nieuwe look; 

R

Door zoekmachine optimalisatie en andere online marketingtechnieken genereren we meer relevante bezoekers voor uw website;

R

Overtuigende content zorgt ervoor dat de websitebezoeker u als expert in de branche gaat zien; 

R

Datacollectie- en analyse zorgt ervoor dat al het potentieel uit uw conversiepercentage gehaald wordt.

Samenvatting van BOM:

  • Aantoonbare resultaten
  • Een vaste specialist
  • Gericht op langdurige strategische doelen
  • Duidelijke afspraken
  • Veelzijdige marketingskills

Onze werkwijze

Onze jarenlange expertise heet geleert dat  blijkt dat het uitbesteden van online marketing campagnes alleen slagen met een deugdelijke vaste werkwijze. In ons werkproces heeft iedere cliënt een vaste specialist, zodat de samenwerking zo soepel mogelijk verloopt. De vijf stappen zijn:

1. Introductie

Uw vaste specialist zal naar aanleiding van de door u aangehandde doelstellingen marktonderzoek doen en een uitgebreid Plan van Aanpak opstellen. Dit PvA en zal hij met u bespreken. 

2. On-site

Wij starten ‘quick wins’ door de content op de website te optimaliseren, de webstructuur aan te passen en andere technische optimalisaties toe te passen zodat u sneller gevonden wordt in de zoekmachines zoals Google. 

3. Off-site

Wij zetten een marketingcampagne op die er op gericht is uw autoriteit en populariteit in uw branche en doelgroep op het internet te vergroten.

4. Monitoren

Alle data en resultaten worden continu gemonitord. Indien nodig worden op basis hiervan de tactieken aangepast. Op deze wijze wordt succes op de lange termijn zeker gesteld.

5. Rapporteren

Elke maand ontvangt u van ons een rapportage per e-mail waarin de doelstellingen of indicatoren die relevant zijn worden gerapporteerd. Ook zit hier een overzicht bij van onze werkzaamheden.

Samenwerken met BOM

BOM is het ideale bureau om samen succes te boeken op het internet. Onze experts zorgen ervoor dat u niet meer hoeft na te denken over de juiste strategiën, tactieken en een correcte uitvoering ervan. Ga in gesprek met een online consultant en laat u overtuigen door onze behaalde successen.

 

Contact met een BOM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van BOM om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Q