Leer online groeien door onze Website Scan !

Leer de verbeterpunten van uw website kennen met onze Website Scan. Hierdoor kunt u een aantal 'quick wins' maken en meer resultaat halen met uw website. 

 

SEO scan

 

De SEO scan is een methode om erachter te komen hoe goed uw website te vinden is in zoekmachines. Het is een eerste stap om erachter te komen welke onderdelen van uw website goed presteren en welke onderdelen niet goed door Google worden geïndexeerd. Google laat websites zien in de zoekresultaten op basis van een algoritme. De factoren die bepalen hoe hoog in Google u komt met uw website zijn in dit algoritme verwerkt. Een seo scan laat zien welke factoren aandacht nodig hebben.

Op internet zijn er verschillende gratis seo scans te vinden. Echter, geven vaak een globale indicatie van de problemen die uw website heeft. Budget Online Marketing kan echter een veel completer beeld schetsen van de factoren die er voor zorgen dat uw website wel of niet presteert. Op basis hiervan kan een roadmap worden bepaald aan de hand waarvan u kan starten met het optimaliseren van uw website.

Geïnteresseerd in de prestaties van uw website? Doe de gratis seo scan door uw gegevens in te vullen!

 

 

Succes verzekerd met BOM

Wat wij tot nu toe hebben bereikt

 

 

Hulp van BOM

 Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

 .

 

  

     

Teamleden

%

BOM verhoogt uw conversiepercentage

Succesvolle samenwerkingen met BOM

De voordelen van een SEO scan

Tijdens een SEO scan komt direct naar voren of er grote problemen zijn die niet goed zijn voor uw positie in de zoekresultaten in Google. Een aantal obstakels zullen makkelijk op te lossen zijn. Hierdoor zal uw positie in de zoekresultaten een boost krijgen. Maar hierna begint het optimaliseren aan de hand van de online scan pas. Aan de hand van SEO scans van de concurrentie zorgen kan u er voor zorgen dat u de concurrentie voorblijft. Als het blijkt uit de het SEO onderzoek dat u in een concurrerende markt zit, betekent dit juist dat er kansen zijn. U kunt dan het beste starten met een professionele SEO scan die door een vakkundig online marketing bureau wordt uitgevoerd.

SEO Campagne | Lokaal vindbaar vanaf

Wilt u lokaal gevonden worden in Google? Neem direct contact op en vraag een lokale SEO campagne aan!

Maandbudget van  179

Looptijd van 6 t/m 12 maanden

Contact met een BOM specialist

N

Garantie om te slagen!

SEO scan uitbesteden aan een expert

Onze specialisten voeren dagelijks SEO scans uit. Wij focussen ons in eerste instantie op het repareren van de makkelijk op te lossen problemen van uw website. Op basis hiervan kunnen we er voor kiezen om een complete SEO scan uit te voeren waarin ook een zoekwoordenanalyse, technische fixes, het vergroten van de autoriteit van de website en talloze andere factoren worden geanalyseerd.  Bent u klaar om meer geld te verdienen met uw website? Stuur dan een e-mail naar info@budgetonlinemarketing.nl. U kunt natuurlijk ook de online scan doen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met een BOM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van BOM om de mogelijkheden te bespreken.

Q