Leer online groeien door onze Website Scan !

Leer de verbeterpunten van uw website kennen met onze Website Scan. Hierdoor kunt u een aantal 'quick wins' maken en meer resultaat halen met uw website. 

Home » Sociale media adverteren

Social Media Adverteren | Advertenties op de timeline van uw klant

Uw klanten brengen steeds meer tijd door op sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIN. Zij zoeken op sociale media naar informatie en gebruiken de informatie vaak als beginpunt voor verdere zoektocht op het internet. De hoeveelheid informatie die internetgebruikers via sociale media bereikt werkt wederkerig: de platformen weten ook steeds meer over de voorkeuren van de klant. Om deze redenen wordt advereren via sociale media steeds effectiever en invloedrijker voor organisaties. 

Big data | Adverteren met social media

De bigdata die de sociale platformen verzamelen van gebruikers bestaat onder andere uit de informatie uit het profiel, de opgegeven interessegebieden en het klikgedrag. De advertentieplatformen van deze bedrijven zijn tegenwoordig zo uitgebreid dat – als je hierin bedreven bent – je een zeer specifieke doelgroep kan targetten. We starten daarom altijd met het in kaart brengen van uw doelgroep en hun interesses. 

Profielkenmerken, activiteiten en interesses | Social media adverteren

Elk social media platform kent zijn eigen sterke punten op het gebied van doelgroepgerichtheid, multimedialiteit, bereik en interactie. Ook de demografische kenmerken van Social Media gebruikers verschillen per platform. De mogelijkheden zijn daardoor enorm; voor ieder publiek is wel een Social Media kanaal dat kan worden ingezet om uw advertentie bij de juiste doelgroep te brengen. Budget Online Marketing is in staat om uw doelgroep effectief door te lichten en op basis daarvan een efficiënte en doeltreffende Social Media advertentiecampagne op te zetten. Op Social media adverteren zorgt ook dat u aan uw brand werkt.

 

Succes verzekerd met BOM

Wat wij tot nu toe hebben bereikt

 

 

Hulp van BOM

 Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

 .

 

  

     

Teamleden

%

BOM verhoogt uw conversiepercentage

Succesvolle samenwerkingen met BOM

Een grotere rol in de advertentiemarkt

Sociale Media zien hun rol op de advertentiemarkt groeien met hun populariteit en zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van gerichtere en efficiëntere advertentiemogelijkheden. Budget Online Marketing is thuis in de wereld van sociale media en zit bovenop deze ontwikkelingen, waardoor U gebruik maakt van de meest effectieve advertentiemogelijkheden die op dat moment beschikbaar zijn.

 

SEO Campagne | Lokaal vindbaar vanaf

Wilt u lokaal gevonden worden in Google? Neem direct contact op en vraag een lokale SEO campagne aan!

Maandbudget van  179

Looptijd van 6 t/m 12 maanden

Contact met een BOM specialist

N

Garantie om te slagen!

Adverteren op Social media met BOM

Op basis van uw doelstellingen maken wij inzichtelijk welke mogelijkheden sociale media voor U als adverteerder kunnen bieden. Wij stellen op basis van uw doelstellingen een campagne op, die we vervolgens op een effectieve manier ontplooien en beheren. U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van resultaten en u kunt te allen tijde bij ons terecht voor tussentijds advies en aanpassingen.

Contact met een BOM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van BOM om de mogelijkheden te bespreken.

Q